استقلال رسما به دنبال عابدزاده پین به سپاهان سنجاق شد باشگاه‌های عربستانی آماده پیشنهاد ۳۰۲ میلیون یورویی به وینیسیوس روزبه چشمی: هواداران همیشه پشت استقلال هستند پرسپولیس در ترکیه ماندگار شد سرقت ۲۰ جام و مدال از خانه میشل پلاتینی رئیس جدید فدراسیون کاراته مشخص شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مرگ دلخراش فلیکس باومگارتنر، رکوردار سقوط‌ آزاد دنیا + علت فوت و فیلم پارگی رباط پای آشورماتوف تکذیب شد هافبک خارجی جدید پرسپولیس، از فردا در اردوی ترکیه خط‌ونشان مدیرعامل تراکتور برای فدراسیون فوتبال هواداران استقلال علیه تاجرنیا، جویباری و بابایی شعار سردادند هاراگیری پرسپولیسی‌ها | پرسپولیس، تبرزنی برای شاخه سرخ کورتوا با رئال تا ۲۰۲۷ تمدید کرد پخش زنده بازی والیبال ایران و فرانسه (۲۸ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تله نیمار، پیش پای یامال هزینه بازسازی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به ۱.۳ میلیارد یورو رسید! واکنش رسمی باشگاه تراکتور به جذب مهرداد محمدی اشتباه رسانه‌ای آرسنال، خرید جدید این باشگاه را لو داد استقلال با اندونگ به توافق رسید؟
سرخط خبرها

تیاگو: دلم می‌خواست سعید معروف برزیلی بود|ایران من را یاد سوئیس می‌اندازد

  • کد خبر: ۵۰۷۷۸
  • ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۹
تیاگو: دلم می‌خواست سعید معروف برزیلی بود|ایران من را یاد سوئیس می‌اندازد
دیدن سرسبزی های شمال کشور، برنو تیاگو داسیلوا بازیکن برزیلی تیم والیبال رامسر را به یاد سوئیس انداخته است.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، تاکنون چهار بازیکن برزیلی وارد لیگ ایران شده اند دو بازیکنی که در دهه گذشته با تیم پیشگامان کویر یزد درخشیدند و دو بازیکن اخیر تیم هورسان رامسر و آنچه که می‌خوانید چکیده گفت و گوی ما با یکی از این بازیکنان است.
در میان چهار بازیکن خارجی که وارد لیگ برتر والیبال باشگاه‌های کشور شده اند یک برزیلی بیشتر از همه جلب توجه کرده است نامش برنو تیاگو داسیلوا است. او در پست قدرتی دریافت کننده برای تیم هورسان رامسر بازی می‌کند.
تیاگو درباره حضور در ایران می‌گوید: قبل از آمدن به ایران تصویر متفاوتی از ایران داشتم و فکر می‌کردم که چیزی شبیه کشور‌های عربی است، اما از همان روز‌های آغازین متوجه شدم که کشور زیبایی است و مرا به یاد سوئیس و برزیل انداخته است. از نظر فرهنگی زندگی در ایران برنامه ریزی شده است و البته محدودیت‌های متفاوتی نیز نسبت به برخی از کشور‌ها دارد. با این توصیف من برای زندگی در ایران مشکلی ندارم و درباره رامسر هم باید بگویم فوق العاده عاشق این شهر شده ام و مرا به یاد شهر‌های جنوب برزیل می‌اندازد.
او درباره حور در لیگ ایران نیز می‌گوید: پیش از ایران دو پیشنهاد از دو کشور دیگر و یکی دو تیم برزیلی داشتم، ولی چون شنیده بودم ایران لیگ قدرتمندی دارد فکر کردم فرصت خوبی است تا لیگ ایران را هم تجربه کنم. این را بگویم که سوای بازی در تهران انتظار داشتم سالن‌های ورزشی ایران بهتر باشد.
تیاگو درباره شناخت از بازیکنان ایران نیز می‌گوید: به نظرم سعید معروف یک نابغه است و دوست داشتم که او هم یک برزیلی بود. ایرا بازیکنان خوبی دارد و برای همین توانسته در چند سال اخیر موفق عمل کند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->